Kikkerbankje

 

 

 

 

kikkerb br vrijst

Eén van de onmiskenbare themabankjes is het Kikkerbankje. Een aparte verschijning voor uw tuin, terras, serre of balkon.

Een lust voor het oog, ook op veel momenten dat u er niet op zit maar wel van uw tuin geniet.

Staal is een natuurlijk materiaal dat zich zij het met de nodige vaardigheid laat vormen. Het vormenrijkdom in de natuur is een onuitputtelijke bron en heeft geleid tot deze bankjes. Ambacht en kunst worden verenigd in dit ontwerp.

Zowel het Esdoornbankje als dit Kikkerbankje zijn een aaneenschakeling van één vorm op gevarieerde wijze verbonden. Bekijk het Kikkerbankje maar eens goed en zie hoe kunstzinnig de verbondenheid is tussen de kikkers, zonder hierbij afbreuk te doen aan de stevigheid. Het is een mix van massief en open die zorgt voor de uitstraling en de draagkracht.

Het is een tweezitsbankje, breedte 125 cm.

Prijs: € 1250,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

De beide buitenbankjes zijn leverbaar in een aantal standaard kleuren. Ook hierbij gaat de inspiratie terug naar de natuur. Zo blijven ontwerp en kleurstelling dicht bij elkaar en zal het buitenbankje zich altijd thuis voelen in zijn natuurlijke omgeving. Afhankelijk van het decor/de achtergrond zal het Buitenbankje zich als een kameleon gedragen door de seizoenen heen.

Kijkt u naar de vormen en naar de zorgvuldig geselecteerde seizoenskleuren waarin deze bankjes leverbaar zijn.

Direct bestellen? Vermeld uw gekozen kleur bij de Opmerkingen.

Bent u geïnteresseerd? Bestel direct →