Mogelijkheden

Naast eigen werk, ontwikkel ik ook producten in opdracht. Daarbij gaat het maakproces in nauwe samenwerking met de ontwerper/bedenker/huiseigenaar/hovenier/kunstenaar enzovoort.

Onder het hoofdstuk Producten op deze site ziet u een aantal voorbeelden van maatwerkopdrachten en producten die direct te bestellen zijn.

Wilt u een product op maat in opdracht laten maken?
Globaal omschreven zijn dit de mogelijkheden:
– producten uit plaatstaal. Veelal balustrades, hekwerken, looppoorten en allerhande decoratieve schermen, bijvoorbeeld uit cortenstaal.
– gelaste constructies uit bewerkte buis of massieve staven, zoals meubelframes, interieur- en tuinobjecten. Deze zijn vaak in combinatie met plaatijzer, zoals bijvoorbeeld een poort-deur.

Bij producten op maat hoeft u niet (maar mag wel) met een technische tekening komen, want we kunnen ook samen het idee uitwerken. In overleg kan dan een ontwerp, het kleur- en materiaalgebruik en het prijsniveau bepaald worden. Hoe het dan verder gaat, leest u hieronder bij Werkwijze.

Wilt u ook iets door mij laten uitvoeren? Neem dan contact met mij op.

Werkwijze

Wanneer u een idee heeft om iets te laten maken dan werkt het als volgt. U omschrijft wat u wilt of levert een kant en klare tekening; of alle mogelijkheden daar tussenin. In overleg kom ik met u tot een ontwerp. Vervolgens maak ik voor u een offerte en geef ik een indicatie van de productietijd. Wanneer u akkoord gaat, ga ik aan de slag. Tijdens het maken, zal ik regelmatig aan u terugkoppelen hoe het werk vordert en mail ik indien gewenst een foto. U kunt ook altijd op afspraak komen kijken in de werkplaats in Woerdense Verlaat.
Het eindproduct haalt u af in de werkplaats of het wordt bij u bezorgd. Afhankelijk van het product en de afstand monteer ik het bij u op locatie. Verzendingen zijn mogelijk naar Nederland, België en Duitsland. Alle andere landen zijn welkom om af te halen.

Bekijk de producten →

Werkplaats

Arthur Dreissen
Lange Meentweg 17b, Hal 7

3652 LA Woerdense Verlaat

Routebeschrijving →

Postadres

Van Teylingenweg 202
3471 GL Kamerik

e-mail:

Telefoon

direct +31 626 164 548

Gegevens

KvK nr. 24151082 in Utrecht