Mogelijkheden

De mogelijkheden in de producten die ik kan maken zijn legio. Onder het hoofdstuk Producten op deze site ziet u een aantal voorbeelden van uitgevoerde opdrachten en producten die te bestellen zijn. Variërend van fijne kleine werken tot grote buitenobjecten als hekwerken.

Naast eigen werk, ontwikkel ik ook producten in opdracht. Daarbij gaat het maakproces in nauwe samenwerking met de ontwerper/bedenker/kunstenaar. Tussentijds bijsturen van het maakproces op ontwerp, materiaal en prijs is meestal mogelijk.

Ik maak het liefst één of enkele stuks (prototypen), of een kleine serie. U hoeft niet (maar mag wel) met een technische tekening komen want we kunnen ook samen het idee uitwerken. In overleg kan dan een ontwerp, het kleur- en materiaalgebruik en het prijsniveau bepaald worden.

Wilt u ook iets door mij laten uitvoeren, neem dan contact met mij op.

Particulier

Wanneer u een idee heeft om iets te laten maken dan werkt het als volgt. U omschrijft wat u wilt of levert een kant en klare tekening; of alle mogelijkheden daar tussen in. In overleg kom ik met u tot een ontwerp. Vervolgens maak ik voor u een offerte en geef ik een indicatie van de productietijd. Wanneer u akkoord gaat, ga ik aan de slag. Tijdens het maken, zal ik regelmatig aan u terugkoppelen hoe het werk vordert en mail ik indien gewenst een foto. U kunt ook altijd op afspraak komen kijken in de werkplaats in Woerdense Verlaat.
Het eindproduct lever ik af of u haalt het bij mij op. Zonodig of desgewenst installeer ik het werk bij u.

Zakelijk

Mijn werk is regelmatig onderdeel van een ‘groter geheel’. Ik produceer dan bijvoorbeeld delen van meubels, schermen, lichtobjecten, ophangingen etc. in opdracht van een architect, ontwerper, meubelmaker of kunstenaar. Of een bedrijf heeft een maatwerk oplossing nodig en komt hiervoor rechtstreeks bij mij terecht. Maar net zo vaak is men ‘gewoon’ op zoek naar iets bijzonders voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk of een zakelijk jubileum. In alle gevallen denk en werk ik graag met u mee. U bent verzekerd van een uniek en kwalitatief goed product door mijn jarenlange ervaring. Bovendien profiteert u van mijn scherpe prijsstelling doordat ik overwegend alleen werk.

Bekijk de producten →