arthur dreissen

wegens grote drukte helaas langere levertijden
informeer naar de mogelijkheden

Mogelijkheden

Naast eigen werk, ontwikkel ik ook producten in opdracht. Daarbij gaat het maakproces in nauwe samenwerking met de ontwerper/bedenker/huiseigenaar/hovenier/kunstenaar enzovoort.

Onder het hoofdstuk Producten op deze site ziet u een aantal voorbeelden van maatwerkopdrachten en producten die direct te bestellen zijn.

Wilt u een product op maat in opdracht laten maken?
Globaal omschreven zijn dit de mogelijkheden:
– producten uit plaatstaal. Veelal balustrades, hekwerken, looppoorten en allerhande decoratieve schermen, bijvoorbeeld uit cortenstaal.
– gelaste constructies uit bewerkte buis of massieve staven, zoals meubelframes, interieur- en tuinobjecten. Deze zijn vaak in combinatie met plaatijzer, zoals bijvoorbeeld een poort-deur.

Bij producten op maat hoeft u niet (maar mag wel) met een technische tekening komen, want we kunnen ook samen het idee uitwerken. In overleg kan dan een ontwerp, het kleur- en materiaalgebruik en het prijsniveau bepaald worden. Hoe het dan verder gaat, leest u hieronder bij Werkwijze.

Wilt u ook iets door mij laten uitvoeren? Neem dan contact met mij op.

Werkwijze

Wanneer u een idee heeft om iets te laten maken dan werkt het als volgt. U omschrijft wat u wilt of levert een kant en klare tekening; of alle mogelijkheden daar tussenin. In overleg kom ik met u tot een ontwerp. Vervolgens maak ik voor u een offerte en geef ik een indicatie van de productietijd. Wanneer u akkoord gaat, ga ik aan de slag. Tijdens het maken, zal ik regelmatig aan u terugkoppelen hoe het werk vordert en mail ik indien gewenst een foto. U kunt ook altijd op afspraak komen kijken in de werkplaats in Woerdense Verlaat.
Het eindproduct haalt u af in de werkplaats of het wordt bij u bezorgd. Afhankelijk van het product en de afstand monteer ik het bij u op locatie. Verzendingen zijn mogelijk naar Nederland, België en Duitsland. Alle andere landen zijn welkom om af te halen.

Bekijk de producten →

Werkplaats

Arthur Dreissen
Lange Meentweg 17b, Hal 7

3652 LA Woerdense Verlaat

Routebeschrijving →

Postadres

Van Teylingenweg 202
3471 GL Kamerik

e-mail:

Telefoon

direct +31 626 164 548

Gegevens

KvK nr. 24151082 in Utrecht