Vuurkorf Fuego Hex

Vuurkorf 6-hoekig

vuurkorf_fuegohex1

Op warme en iets minder warme dagen is het heerlijk buiten zitten met deze vuurkorf . Sfeer en warmte. Een leuk ontwerp voor in eigen tuin of om cadeau te geven. Eigen ontwerp en productie uit stevig plaatstaal.

Een nieuw zes-hoekig model met vlamvormige uitsparingen voor de luchttoevoer en zichtbaarheid van het vuur. De Fuego Hex heeft een dubbele bodem voor een langere levensduur en tegen het doorvallen van grote brandende stukken.

Bestel de vuurkorf per postpakket of haal hem gemonteerd op in de werkplaats in Woerdense Verlaat (gemeente Nieuwkoop, ZH).

Vuurkort 6-hoekig

De pook kan ook dienen als handvat om de vuurkorf te verplaatsen.

Prijs voor Fuego Hex is € 110,- inclusief BTW, gemonteerd afgehaald of voor een extra € 12,20 verzendkosten in Nederland aan u toegestuurd.

Mail uw bestelling en u ontvangt z.s.m. de bevestiging met betaalinformatie.
Vraag u voor grotere aantallen een specifieke prijsopgave.

Vuurkort 6-hoekig

Na enige tijd buiten wordt de vuurkorf roestbruin. Door de hitte van het vuur kan het staal verschillende tinten aannemen, een wisselend en natuurlijk proces.

Aan het eind van zijn levensduur is de vuurkorf voor 100 % recyclebaar; een mooie eigenschap van onbehandeld staal.

Vuurkorf logo

Op aanvraag is deze vuurkorf te leveren met een eigen (bedrijfs)logo. Hiermee is de vuurkorf te personaliseren als cadeau of relatiegeschenk. Het voorbeeld hierboven is ter illustratie en is niet leverbaar.

Niet alle logo’s zijn mogelijk als gevolg van kleine of smalle details of het ontstaan van zwevende delen die in drukwerk wel mogelijk zijn. Stuur uw aanvraag, ik bekijk voor u de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd? Bestel direct →