Buitenbankjes, de kleuren

Lente:

Het voorjaar kenmerkt zich door het ontspruiten van de natuur. Heel voorzichtig komen de bloembollen uit om vervolgens zich dapper te verweren tegen de soms nog gure wind. Er worden nestjes gebouwd en nieuw leven geboren. Dit prille leven, vol levenslust, onschuldig, kwetsbaar en blij is de inspiratie voor de kleur van het voorjaar, een warm-wit.

voorjaar3

Warrelbankje_wit

 

Zomer:

inspiratie is de gouden gloed van de ondergaande zon op een warme zomeravond. Het nagloeien van de zon op de huid, de kleur van het zand op de nederlandse stranden. Hier is gekozen voor een metallic. Het kleine glimmertje erin is vergelijkbaar met de glinstering van de zon op het water.

zomer

Warrelbankje_groen

 

Herfst:

Herfst in nederland staat bekend als het seizoen van het verkleuren van de bladeren. Het frisse groen maakt plaats voor een rijke schakering van oranje, bruin en okergeel. De gekozen kleur geeft dit prachtig weer.

herfst

Warrelbankje_bruin

 

Winter:

Sneeuw, ijskoude nachten, ijspegels aan de dakgoot en bevroren sloten en meren om kilometers op te schaatsen. Daar staat een ideale winter voor. Zodat we elkaar ook in dit seizoen buiten ontmoeten. De ijsblauwe kleur refereert naar de diep bevroren meren en de donkere avonden die horen bij dit seizoen.

winter

Warrelbankje_blauw

 

Wat spreekt u aan? Welk seizoen of kleur is uw favoriet?

Een bezoek aan de werkplaats bied de mogelijkheid de kleuren in het echt te zien. Vergeet hierbij niet een beeld en/of kleurstalen of nummers mee te nemen van het decor van de nieuwe plaats van uw buitenbankje.

Zit uw kleur er niet tussen, dan is het in overleg met de ontwerper mogelijk een andere kleur te kiezen.

Let op! De hierboven getoonde kleuren zijn indicaties! Met een beeldscherm zijn kleuren van coatings niet goed weer te geven.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op →
,